STUDIO DIJAMANT – EMMI NAIL HRVATSKA

Studio Dijamant je Vaš partner od 2007 godine, u suradnji sa Njemačkim partnerom EMAG AG već dugi niz godina smo opskrbljivači UV gelova i opreme za nokte.

S  ponosom se možemo pohvaliti da pratimo trendove u svijetu dizajna i ukrašavanja noktiju, ekstenzija trepavica i održavanja edukacija za nokte.

U našoj ponudi imamo široku paletu UV/LED gelova, proizvoda za nail art, UV polish lakova, start paketa te smo posebno ponosni na naš asortiman električnih uređaja  – UV/LED lampe, aspiratori, stolne lampe, brusilice i sterilizatore koji su kao i sav EMMI NAIL materijal proizvedeni u Njemačkoj, imaju jamstvo 24 mjeseca te su certificirani po svim regulativama EU.

Nudimo Vam i razne edukacije bilo da ste tek na početku svijeta noktiju ili se želite usavršiti. Na edukacijama osiguravamo kompletan pribor za rad na tečaju. Po završetku tečaja dobije se EMMI NAIL certifikat.

Osim prodaje materijala za nokte i edukacije u Studiu Dijamantu Vam nudimo i ugradnju noktiju, pedikuru, ugradnju ekstenzija trepavica i uslugu sunčanja.

Obratite nam se sa povjerenjem!

 


KATEGORIJE PROIZVODA

U našem web shopu možete pronaći veliki izbor profesionalne opreme za njegu noktiju poznatog njemačkog proizvođača EMMI-NAIL

Najnoviji proizvodi

Proizvodi na akciji

Najprodavaniji proizvodi