All IN ONE GEL DIAMOND CLEAR 50ml

All IN ONE GEL DIAMOND CLEAR 50ml

31,85 

Na zalihi

Podijelite ovaj proizvod:

Opis

All in One clear gel
Višenamjenski visokokvalitetni samonivelirajuci gel koji se koristi  kao bazni gel, gradivni gel i završni gel. Gel se koristi za sve tehnike rada, i izrade noktiju. Samoporavnavajuci gel, rednje guste teksture, koji se ne slijeva u zanoktice. All in One gel je transparentan, fleksibilan, visokoga sjaja. . Čak i pri jakoj sunčevoj svjetlosti (npr. U ljetnim mjesecima, na odmoru ili u solarijumu), ovaj gel ne pokazuje žutilo.
Samonivelirajući gel idealne teksture kako za početnike tako i za iskusne nail tehničare zbog vrlo laganog i jednostavnoga nanošenja.  Kristalno svijetle boje, možete ga stavljati i preko šljokica, te ih neće zamutiti. Kompatibilan je sa svim gelovima. Gel koji cete obozavati.

Uputa za korištenje:
*Kao (Bonding) Bazni gel: nanestite ga u tankom sloju preko cijelog nokta te ga polimerizirajte u UV lampi 2 minute, u UV/LED lampi 60 sekundi
*Kao (Builder) Modelirajući gel: uzmite veću količinu gela te izradite apeks, polimerizirati u UV lampi 2 minute ili u UV/LED lampi 90 sekundi. Nakon polimerizacije obrisati sa Cleanerom te modelirati (rašpati) nokat.
* NAPOMENA : sa ovim gelom imate minimalno rašpanja jer naš 3u1 gel je samonivelirajući ali dovoljno gust da se neće izliti u zanoktice. Idealne je gustoće jer nije niti pregust niti prerijedak.
*Kao zadnju fazu za visoki sjaj osušiti  u UV lampi 4 min ili uv/led lampi 2 minute.
Na kraju obrisati nokte sa Clinerom te ispolirati sa uljem za zanoktice za što postojaniji sjaj.