BLUSH ROSE cover builder gel – 15ml

BLUSH ROSE cover builder gel – 15ml

12,61 

Podijelite ovaj proizvod:

Opis

BLUSH ROSE gel je gradivni gel srednje viskoze sa sitnim fiberglass prahom koji čini ovaj gel iznimno otpornim nakon polimerizacije na mehanička oštećenja.
Gel je boje mesa te je odličan kao podloga tj. cover za french ili ako se koristi samostalno jer potpuno prirodno izgleda na noktima a daje im prekrasnu rozu boju.
Koristi se kao gradivni/builder gel za izgradnju apeksa i/ili za produživanje noktiju na šablone. Koristi se i za “NO FILE” tehniku s obzirom da je Blush Rose samonivelirajući gel imat ćete minimalno ili nikako rašpanja.

POSTUPAK:
Pripremite prirodne nokte uobičajenim postupkom. Nansite na prirodne nokte Diamant Nails Dehidrator i pričekajte 30 sekundi da se osuši na zraku. Nanesite na cijeli prirodni nokat jednu od Diamant Nails Rubber baza “Strong” ili “Hard” ili Diamant Nails Bonding gel i polimerizirajte u UV/LED lampi 90 sekundi. Nakon polimerizacije nanesite BLUSH ROSE gel i izgradite apeks, polimerizirajte u UV/LED lampi 90 sekundi. Obrišite gel nakon polimerizacije sa Cleanerom i po potrebi izrašpajte oblik. Nanesite željeni dizajn ili ukoliko ga koristite samostalno kao full cover za prirodan look sada nanesite Diamant Nails Top Coat Diamond Clear za dugotrajan sjaj i polimerizirajte ga 60 sekundi u UV/LED lampi.