GEL ZA SVE FAZE CLEAR 15ml

GEL ZA SVE FAZE CLEAR 15ml

11,28 

Podijelite ovaj proizvod:

Opis

Visenamjenski gel za sve faze clear, All in one gel 

All in One gel se koristi kao bazni gel, gradivni i završni gel. Gel se koristi za sve tehnike rada, i brzo  geliranje noktiju.
Gel je transparentan, fleksibilan, visokoga sjaja. Raspanje je minimalno ili uopce nije potrebno. Čak i pri jakoj sunčevoj svjetlosti (npr. U ljetnim mjesecima, na odmoru ili u solarijumu), ovaj gel ne pokazuje žutilo.
Kristalno svijetle je boje, možete ga stavljati i preko šljokica, te ih neće zamutiti. Kompatibilan je sa svim nasim gelovima.

Uputa za korištenje:
*Kao (Bonding) Bazni gel: nanestite ga u tankom sloju preko cijelog nokta te ga polimerizirajte u UV lampi 2 minute, u UV/LED lampi 60 sekundi
*Kao (Builder) Modelirajući gel: uzmite veću količinu gela te izradite apeks, polimerizirati u UV lampi 2 minute ili u UV/LED lampi 90 sekundi. Nakon polimerizacije obrisati sa Cleanerom te modelirati (rašpati) nokat.
* NAPOMENA : sa ovim gelom imate minimalno rašpanja jer naš 3u1 gel je samonivelirajući ali dovoljno gust da se neće izliti u zanoktice. Idealne je gustoće jer nije niti pregust niti prerijedak.
*Kao zadnju fazu za visoki sjaj osušiti  u UV lampi 4 min ili uv/led lampi 2 minute.
Na kraju obrisati nokte sa Clinerom te ispolirati uljem za zanoktice za sto postojaniji sjaj.

 MADE IN EU