RUBBER BASE CLEAR STRONG 11ml

RUBBER BASE CLEAR STRONG 11ml

13,27 

Podijelite ovaj proizvod:

Opis

RUBBER BASE STRONG je prozirna baza za sve vrste trajnog laka te se može nanijeti i kao baza ispod gela, i za produzivanje noktiju. Odlična je za pravilno formiranje apexa i ravnanje nokta. Rubber Base Strong je čvrsta baza koja se ne razlijeva i omogucuje savrsenu zagladjenu povrsinu nokta i u tankome sloju. Iznimno je izdržljiva, Baza koja ce vama i vasim klijentima omoguciti  potpunu sigurnost od pucanja, ljustenja, ii neravnina. Otporna je na udarce, ne ljusti se i ne odvaja, te je potpuna za sve sisteme gel, akril gel, trajni lak. Moze se rašpati po potrebi, bez obzira da li je nokat pun neravnina ili ostecena plocica nokta, ova Rubber Baza omogucava savrsenu izradu, popunjava neravnine stvara potpunu zastitu. Samozagladjivanje, cvrsta konzistencija savrsena je za produzivanje prirodnih noktiju i sama za sebe. Ukoliko imate ostecene nokte redovnim koristenjem Diamant Nails Rubbber Baze kao podlogu za gel ili trajni lak, primijetit cete oporavak i cvrstinu noktiju.
Polimerizacija: UV lampa: 120 sekundi, UV/LED lampa: 60 sekundi

UPOTREBA:

kao klasična baza za trajni lak nakon pripreme prirodnog nokta te Diamant Nails Dehidratora nanijeti Rubber bazu (dobro zatvoriti slobodni vrh nokta) polimerizirati u UV/LED lampi te nastaviti nakon polimerizacije sa željenim dizajnom

kao builder baza: a) oblikovanja i pripreme prirodnog nokta b) Diamant Nails Dehidrator c) nanijeti bazu preko cijelog nokta u tankom sloju te nanijeti dodatnu količinu na 1/3 nokta te ravnati pločicu nokta tj. podignuti apex, nakon polimerizacije obrisati nokte sa Diamant Nails Cleanerom te nastaviti sa željenim dizajnom.