TOP COAT DIAMOND CLEAR 11ml

TOP COAT DIAMOND CLEAR 11ml

13,27 

Na zalihi

Podijelite ovaj proizvod:

Opis

TOP COAT ZAVRŠNI SJAJ DIAMOND CLEAR

Završni  visoki sjaj “wet look”, bez ljepljivoga sloja nakon polimerizacije u lampi. Diamond Clear sjaj namijenjen je za  trajni lak, gel, gel u boji, akril gel, ili nakon nail art-a. Dugotrajan sjaj, koji je otporan i čvrst nakon nanosa, ujedno dodatno štiti nokte od ogrebotina.  Srednje guste konzistencije, samozaglađujući. Nanosi se jednostavno kao lak za nokte sa integriranim ovalnim kistom u boci proizvoda. Diamond Clear završni sjaj je HEMA i Di-Hema free te je pogodan i za osobe koje su razvile alergijske reakcije na jedan od ova dva sastojka.

Polimerizacija: UV lampa: 120sekundi, UV/LED lampa 60 – 90sekundi

Prednosti Diamont Top coat-a:
-VISOKI DUGOTRAJAN KRISTALNI SJAJ KOJI NE BLIJEDI
-NEMA LJEPLJIVI SLOJ NE ODMAŠĆUJE SE SA CLEANEROM
-SREDNJA GUSTOĆA
-SAMONIVELIRAJUĆI
-OTPORNOST NA OGREBOTINE 
-NANOS NA SVE SISTEME (TRAJNI LAK, GEL, GEL U BOJI, AKRIL, AKRIL GEL, NAIL ART)
-JEDNOSTAVAN NANOS INTEGRIRANIM KISTOM U BOCI

MADE IN EU

SASTOJCI

ALIPHATIC URETHANE DIACRYLATE, DITRIMETHYLOLPROPANE TETRAACRYLATE, PENTAERYTHRITYL TETRAMERCAPTOPROPIONATE, TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE, HYDROXYPROPYL METHACRYLATE, SUCROSE BENZOATE, CI 60725, P-HYDROXYANISOLE MADE IN EU

UPOZORENJA

Držati van dohvata djece. Ne izlagati proizvod direktnim sunčevim zrakama. Držati proizvod kada se ne koristi na tamnom mjestu. U slučaju dodira sa očima ili kožom proizvod odmah isprati. Proizvod je namijenjen isključivo za vanjsku primjenu na noktima.

CPNP

9663365