Solarij

1 minuta suncanja 2,50 kn.
Profitirajte uplatama :
100,00 kn (40 minuta+10 gratis ) = 50 minuta
150,00 kn (60 minuta+15 minuta gratis ) = 75 minuta
200,00 kn (80 minuta+20 minuta gratis) = 100 minuta
250,00 kn. uplata suncanje cijeli mjesec
Salon Dijamant -Zagreb, Ograde 10

Solarij je kontrolirani način tamnjenja, što znači pravilan odabir vremena izlaganja ultra ljubičastim zrakama u solariju, koje procjenjuje osoba koja radi na njemu, ovisno o tipu vaše kože i jačini UV zraka koje emitira taj solarij.

Prednosti solarija
Jedna od uloga UV zraka koje emitira solarij ( kao i  sunce) je ta da potpomaže stvaranju vitamina D koji ima niz različitih funkcija u našem tijelu. Pored lijepe i preplanule zdrave boje, poboljšava i povećava tjelesnu formu, te se lakše nosimo s fizičkim stresom.
Način izlaganja
Za postizanje boje s kojom ćete biti zadovoljni, što opet ovisi o Vašem tipu kože, potrebno je doći 5-8 puta. U početku se savjetuje minimalni razmak između izlaganja UV zrakama od 48 sati. Ukoliko polako i sporo dobivate boju na suncu, u solariju će vam to poći za rukom nešto brže.
Potrebno je početi s kratkim vremenom izlaganjima UV zrakama koje postupno produzujete.
Znamo da na tržištu postoje razni solariji s različitim jacinama i brojem lampi. Mi u solarijumu koristimo Choko lampe, koje su jacega intenziteta od obicnih i boja je intenzivnija i dugotrajnija. Solarij je turbo Mega Sun, klimatiziran.

Choko Brown zarulje:
Tajna ovih lampi jeste da nakon prve seanse sunčanja
(na primer 6 ili 9 minuta) korisnici odmah vide rezultate.
Rezultat ovih lampi je prirodna čokoladno braon boja.