Uvjeti kupnje i dostave

Sve robe i usluge koje TUO DIJAMANT nudi navedene su na internet trgovini studio diamant.hr. Uz svaki artikl ili uslugu navedeni su svi bitni podaci o njihovim karakteristikama i svrsi. Uz svaki proizvod istaknuta je maloprodajna cijena sa vec uracunatim Pdv-om. Pod cijenom podrazumijeva se cijena za plaćanje pouzecem (prilikom preuzimanja paketa), uplatnicom na ziro racun, ili internet bankarstvom.

Cijene proizvoda izražene su u eurima sa već uračunatim PDV.

Na kupovinu putem WEB SHOP-a TUO DIJAMANT može odrediti skupne ili pojedinačne popuste koji se mogu odnositi na određeno vremensko razdoblje ili radi određenih akcijskih prodaja. Proizvodi na koje se odnose popusti jasno će se naznačiti uz popust koji se odnosi na taj proizvod.
TUO DIJAMANT  zadržava pravo na promjene cijena proizvoda do trenutka potvrde kupovine.
Potvrdom kupovine korisnici završavaju postupak kupovine putem WEB SHOP usluge.
Cijena dostave kupljenih proizvoda biti će iskazana na kraju kada odaberete način na koji želite da roba bude dostavljena. Možete izabrati preuzimanje u salonu ili dostavu putem dostavne službe GLS, a konacna cijena ce biti iskazana na kraju sa uracunatim dostavnim troškom.

NAČIN PLAĆANJA PROIZVODA PUTEM WEB SHOP USLUGE

Korisnici mogu plaćati proizvode prilikom preuzimanja paketa (pouzecem) poštanskom dostavljaču, internet bankarstvom i uplatom na žiro račun.
Plaćanje kreditnom karticom omogućeno je uz korištenje sustava PayPal:

Proizvodi se naručuju putem košarice. Prema narudžbi i dostupnosti artikala trgovac će kupcu na mail adresu poslati potvrdu zaprimljene narudžbe.

Korisnik može koristiti ove stranice za privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje. TUO DIJAMANT u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika/kupaca uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/kupcu ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.
TUO DIJAMANT nije odgovoran za bilo koji sadržaj koji korisnik može postaviti na ovim web stranicama te zadržava pravo na promjenu, prilagođavanje, izmjenu ili brisanje onog sadržaja za koji smatra da nije prikladan.

Uvjeti kupnje i dostave:
Prodavatelj je TUO DIJAMANT, a kupac je svaka punoljetna  osoba koja je posjetitelj/korisnik ovih stranica i koja popuni elektronsku narudžbu i pošalje je prodavatelju.
Korisnik/kupac je svaka punoljetna osoba koja prihvaća opće uvjete poslovanja. TUO DIJAMANT zadržava pravo promjene općih uvjeta poslovanja kao i korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Smatra se da je pristupanjem stranicama korisnik upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom narudžbe isto i potvrđuje kao kupac.
Kupac je dužan dati ispravne osnovne podatke za dostavu narudžbe. TUO DIJAMANT prikuplja samo one osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveze dostave naručenih proizvoda.
TUO DIJAMANT obvezuje se dostaviti u roku 5 radnih dana sve naručene proizvode koji su u trenutku narudžbe dostupni na zalihama. TUO DIJAMANT nakon zaprimljene narudžbe Kupca kreće u izvršenje dostave same narudžbe.

Isporuke paketa:
Preuzimanje u Salonu Dijamant- bez naknade
Plaćanje pouzećem – pošiljka se isporučuje putem dostavne službe GLS, te otkupninu pošiljke plaćate dostavljaču.
Plaćanje Internet bankarstvom ili općom uplatnicom/od trenutka primitka sredstava na žiro račun, odnosno provedenog plaćanja.

Plaćanje PayPal-om – nakon registracije na PayPal, možete izvršiti plaćanje, Vaš paket će biti poslan isti dan nakon primitka sredstava.

Cijena dostave putem GLS iznosi 4,65 € (35,00 HRK)
Ukoliko Kupac pošiljku ne preuzme u roku od 5 (pet) radnih dana od dana priopćenja o preuzimanju, pošiljka se vraća TUO DIJAMANTU, i prodavač može tražiti naknadu nastalu za trošak slanja.  Kupca koji nije ostavio ispravne podatke za slanje robe smatrat cemo “laznim kupcem” te ćemo takvome kupcu uskratiti isporuku proizvoda

Robu saljemo i izvan granice  Hrvatske. Za tocan izracun cijene slanja proizvoda za Vasu zemlju,  molimo da nas kontaktirate putem elektronicke poste studio-diamant@net.hr ili putem kontakt telefona 00385/99/8256 717
Raskid ugovora
Zaključeni Ugovor o prodaji Kupac može jednostrano raskinuti  bez navođenja razloga u roku od 14 dana. Ukoliko je temeljem primljene ponude zaključen ugovor za više proizvoda i usluga jednostrani raskid ugovora može se raskinuti u cijelosti za sve kupljene proizvode i usluge ili samo za pojedine.
Kako bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, mora obavijestiti TUO DIJAMANT  o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom na e-poštu:  studio-diamant@net.hr ili info.studiodiamant@gmail.com u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi u ovoj rubrici, ili nas telefonskim putem obavijestiti o svojoj namjeri. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Kupcu predan u posjed prvi komad ili prva pošiljka robe iz plaćene ponude.
Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu TUO DIJAMANT će dostaviti Kupcu bez odgađanja. Smatra se da je Kupac izvršio svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka navedenog roka pošalje proizvod TUO DIJAMANTU, koji nije koristio ili s istim neispravno rukovao. Naknada za proizvode koji su vraćeni, a na kojima je vidljivo nesavjesno rukovanje, biti će umanjena za onaj postotak za koji prodavac smatra da je realan. Roba za koju želite raskinuti ugovor mora biti originalno zapakirana i bez tragova uporabe.”Tuo Dijamant će učiniti sve da kupac bude zadovoljan. Ukoliko dodje do spora izmedju kupca i prodavača, nadležan je sud RH.
Izravne troškove povrata robe snosi Kupac.

Primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora (PDF)